Klare for vinteren!

Hei dere!

Takk til alle dere som deltok på avslutningsdugnadene. Vi fikk ryddet og satt hvitløk. Om våren kommer feddene til å sprette opp av bakken rett etter snøen forsvinner. Allerede i slutten av mai, begynnelsen av juni, kan vi nyte den velsmakende vårhvitløken.

Det er fortsatt gulrøtter, kål, pastinakk og andre godsaker å høste på jordet. Grønnkål står nesten hele året.

Som dere alle vet har bondekona nå fått ny jobb som ansatt og er klar for fastere rammer og mer forutsigbar hverdag. Planen er fremdeles å opparbeide stedet i gårdens ånd, men mindre tid kan gå med til andelslandbruket. I den forbindelse må vi snakke om mulighetene for å finne en gartner til å overta hele prosjektet, eller å samarbeide som gruppe oss imellom.

Allerede i november kan vi forsøke å sette opp et månedlig møte hvor vi evaluerer hvordan sesongen er gått og hva vi ønsker fremover. Du kan delta om du har lyst. Det kan hende mange av dere har mye å gjøre nå rett før jul. Alle kan ta med en liten rett hver, slik at vi kan nyte et felles måltid. Første gang kan vi møtes hjemme hos bondekona i Vollen. Barn er velkommen. Det er fint om alle som har lyst til å delta på månedlige vintermøter sender en epost til: helene@helenejakobsen.no Hun sender ut en doodle-invitasjon med alternativer til når vi kan møtes.

Det er to ting som gjenstår på jordet. Det ene er å ta stiklinger av jordbær. Bondekona har lyst til å plante de som et teppe blant hvitløken om våren. Det andre er å sette opp støtte i veksttunnelen. Om du har lyst til å delta på noe av dette, er det bare å gi beskjed. Bondekona kommer til å forsøke å få dette på plass i løpet av neste uke.

Håper å se dere snart. God høst så lenge!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..