Det er fortsatt masse å høste!

Fortsett å ta turen innom gården, det er fremdeles masse å høste. Ved siden av solsikkene finnes gulrøtter og pastinakk, men du må lete de frem. Bønnene kan høstes, sjekk om de er harde, ta de ut av skallet og lagre de tørt. Det finnes hodekål, rødkål og grønnkål. Hvitløk henger i taket i veksttunnelen og det er fremdeles noe igjen i låven. Grønne tomater modnes om de får ligge på kjøkkenbenken hjemme i en skål på et papir, men de går også an å sylte. Finner du en moden mais er det bare å ta den med hjem. Det går også an å ta frø av solsikkene, legge de i fryseren i papirpose og så de neste vår.

Dugnad hvitløksetting

Jeg har satt opp helgen 17.-18 oktober for å sette hvitløk, men ut av værmeldingen kan det vi må vente. For å frese jordet må det være tørt ellers kladder jorden seg og traktoren synker. Det er meldt regn hele neste uke. Jeg venter til søndag med å sende ut doodle-invitasjon, men jeg tenker tidspunktene vil være cirka de samme som forrige dugnad. Jeg setter opp lørdag 10:00-14 og 12:00-16:00 og søndag 12:00-16:00. Tenk etter hvilken dag du ønsker å krysse av for. Den dagen hvor flest kan stille arrangerer vi dugnad.

Ta kontakt hvis dere har spørsmål. God uke:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..