Venne- og familieuke 37!

Kjære andelshavere!

Denne uken kan dere ta med familie og venner, altså til sammen to familier, og høste av andelslandbruket. Høst av det vi har mye av, for eksempel urter og grønnkål m.m. Om det ikke er mange tomater, kan disse være forbeholdt andelshavere. Bruk godt skjønn.

Neste uke starter vi innhøsting av mais fra veksttunnelen. Vi har begrenset antall, så det vil i første omgang kun være noen få til hver. De er mais av sorten som må spises fersk i løpet av et par dager, eller du kan fryse de ned. De smaker som regel veldig søtt og godt! Barna elsker dem…

Jeg kommer snart til å publisere dato for opprydningsdugnad og setting av hvitløk. På nettsiden er det åpnet for innmelding for neste sesong. Fakturering vil skje i overgangen 2020/21. Allerede i januar må vi bestille planter og i februar forså chili og paprika om vi ønsker det.

Jeg kommer til å sette opp en dato for avslutningsdugnad og setting av hvitløk. Jeg har åpnet opp for innmelding for neste sesong. Fakturering vil skje i overgangen 2020/21. Allerede i januar gjør vi første bestilling av planter og i februar må vi forså chili og paprika.

Jeg kommer til å sette opp en dato for avslutningsdugnad og setting av hvitløk. Jeg har åpnet opp for innmelding for neste sesong. Fakturering vil skje i overgangen 2020/21. Allerede i januar gjør vi første bestilling av planter og i februar må vi forså chili og paprika.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..