Dugnad og høstemelding uke 37

Høsting

Denne uken kan dere plukke det dere ser er modent, inkludert gulrøtter og solsikkefrø. Det er fint hvis vi klarer å spise opp hvitløken i redskapsboden.

Dugnadsoppgaver

Espen skal feriere, så det blir ikke fellesdugnad på torsdag denne uken. Viktigst av arbeidsoppgaver er å tynne mens vi høster gulrøtter. Det vil si at vi høster annenhver gulrot, så det blir en avstand på 1,5-2 centimeter mellom hver plante. Det er masse å luke på feltene mot hestejordet. Spørsmålet er om vi skal bruke masse tid på det nå som sesongen går mot slutten. Mye ugress fordrer at vi går på skattejakt når vi høster, men kanskje er det helt greit…

Innmelding for neste år

Det er mulig å melde seg inn for neste år gjennom nettsiden. Det kan hende vi deler opp betalingen i en slags abonnementsordning fra nyttår. Vi bytter regnskapsfører til en som er spesialisert på gårdsregnskap. Derfor er vi avhengige  av å høre hva han har å anbefale når den tid kommer. Kom gjerne med innspill!

PS: Har observert hundebæsj i hagen og på jordet. Om dere har med hund er det fint om den ikke beveger seg der nær grønnsakene, og at dere er veldig nøye med å plukke opp hundebæsjen. Selv om vi gjødsler ønsker vi verken hundetiss eller hundebæsj på maten.

God uke, ta kontakt hvis det er noe:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..